9 semne și indicii care arată clar că ai puteri vindecătoare

Fiecare om are propria sa energie, insa doar unele persoane reusesc sa transmita energia lor vindecatoare si spre cei din jurul lor. Mai jos vei putea citi 9 dintre semnele care arata daca te numeri printre aceste persoane.

1. Gândeşti despre tine că eşti o persoană empatică

Te încarci cu energia oamenilor din jur până în momentul în care ajungi să te simți fără forţă și epuizată total. Datorită felului tău de a fi şi a faptului că încerci să înţelegi pe fiecare, ajungi să simţi energia celorlalti, însă simti si o oboseala profunda.

2. Ai nevoie să petreci timp cu tine

Datorită faptului că energia lumii te face să te simți epuizată, ai nevoie să petreci timp de una singură pentru a te reîncărca și a-ți re-echilibra nivelul de energie.

3. Vrei să ieși din tiparul societății

Crezi că viața înseamna mult mai mult decât ceea ce spune societatea și îți dorești să ajuți un numar cat mai amre de oameni. Vrei să trăiești cu adevart și nu doar să supraviețuiești.

4. Oamenii apeleaza la tine pentru a le da sfaturi de viață

Oameni din toate paturile sociale vin la tine pentru a afla o soluție la problemele lor. Îți povestesc mereu problemele lor și apreciază că îi asculți cu atentie și că le dai sfaturi utile.

5. Ai o intuitie extrem de dezvoltata

Pe măsură ce te bazezi pe emoții mai degrabă decât pe o logică pură, ai tendința de a lua decizii bazate pe intuiție. Simți lucrurile si pur si simplu stii când ceva este corect sau în neregulă.

6. Nu îți place să ieși în lume foarte des

Nu vrei să socializezi sau să ieși în lume decât dacă este de o importanță capitală. Preferi compania prietenilor apropiați.

7. Poți simți emoțiile celorlalți

Dacă simți emoțiile altora înseamnă că ești empat. Trebuie să fii capabilă să simți și să înțelegi emoțiile și limbajul corpului celorlalți pentru a le putea vindeca.

8. Te atrag profesiile legate de vindecare

Dacă ai o afinitate naturală față de profesiile care țin de vindecare, atunci există șanse să ai o energie vindecătoare. Suntem atrasi de energia cu care rezonăm așadar, dacă rezonezi cu profesiile vindecătoare, energia ta are ceva vindecător în ea.

9. Oamenii se simt extrem de bine în jurul tău

Ceilalți oameni sunt capabili să fie ei înșiși lângă tine deoarece se simt confortabil și inspirați. Le transmiți energie bună și vibrații bune și pozitive. Oamenii își deschid inima deoarece se simt în siguranță lângă tine.

Loading...